Veel meer dan gewoon een IT-leverancier

Als vertrouwde IT-partner kan je op HERGEN rekenen voor de aankoop van alle vereiste hardware. Wij verkopen niet alleen de juiste laptops, pc’s of andere hardwarecomponenten, maar staan ook in voor de installatie, configuratie en feilloze integratie in je bedrijfsnetwerk. Voor de verkoop van hardware werken wij volledig merkonafhankelijk, zodat we je – gericht op je specifieke functionele noden - in alle vrijheid kunnen adviseren over de juiste keuzes.

Veel meer dan gewoon een IT-leverancier

Welke hardware verkopen wij?

Wij verkopen alles wat met je IT-infrastructuur en bedrijfsnetwerk te maken heeft:

Servers

Opslag

Netwerkonderdelen

Switchen

Racks

Tablets, laptops en pc's

Monitors

Printers

WiFi

Firewalls

En nog meer

Welke merken gebruiken wij?

Aan wie verkopen wij hardware?

Wij zijn geen computerwinkel voor iedereen, maar bieden de verkoop van hardware aan als extra service voor onze klanten.

Omdat we dankzij het dagelijkse beheer en monitoring de IT-infrastructuur van onze klanten door en door kennen, hebben wij de vereiste kennis in huis voor advies op maat omtrent alle hardware.

Naast een snelle levering aan correcte prijzen, bieden wij extra toegevoegde waarde door de volledige installatie, configuratie en integratie van nieuwe hardwarecomponenten op ons te nemen. Dit maakt deel uit van onze volledige ontzorging op vlak van IT.

Nog geen klant? Kies dan voor een IT-audit of intake

s o c i a l m e d i a