Beheer & monitoring

Vertrouw het beheer en monitoring van je IT-infrastructuur en cloud services toe aan de goede zorgen van HERGEN. Wij ontzorgen je volledig met preventief onderhoud en 24/7 online netwerkmonitoring. Vooraleer je zelf merkt dat een netwerk- of IT-probleem dreigt, hebben wij het gevaar al afgewend.

Beheer & monitoring

Altijd starten met een solide basis

Vooraleer we het dagelijkse beheer en de opvolging van je IT-infrastructuur op ons nemen, brengen we eerst je volledige netwerk op orde na een grondige IT-audit of intake.

Het IT-netwerk vormt het hart van je bedrijf. Wij nemen onze verantwoordelijkheid ernstig en kunnen alleen kwaliteit garanderen wanneer we starten met een solide en gedocumenteerd verhaal.

Na het leggen van de noodzakelijke fundamenten voor een performante IT-infrastructuur, richten we ons op te plannen preventief onderhoud. Zo voorkomen we problemen in plaats van voortdurend ad hoc te moeten ingrijpen.

Volledige 24/7 ontzorging voor IT en cloud

IT is bij de overgrote meerderheid van de KMO’s uitgegroeid tot een bedrijfskritische factor. Dit geldt nog meer bij ondernemingen met sterk geautomatiseerde productieprocessen en logistieke activiteiten. Een 24/7 monitoring vormt dan ook geen overbodige luxe.

Wij ontzorgen je inzake beheer en monitoring voor je volledige IT-infrastructuur en cloud. Dit omvat volgende kerncomponenten:

Servers, Back-ups, WiFi, Firewall en antivirus, Switchen, Netwerkverbindingen, Internet, Laptops, pc’s en printers, Opslag, Cloud services (wij werken met een redundant datacenter van Proximus in Brussel), …

In samenwerking met gespecialiseerd partners – door ons geadviseerd of door jou aangebracht – ondersteunen we je ook voor de correcte integratie en opvolging van extra componenten in je bedrijfsnetwerk. Heb je als klant een probleem met deze zaken? Contacteer ons én wij zorgen voor de verdere oplossing in overleg met de gespecialiseerde partner.

Camerabeveiliging, Alarminstallatie, Elektronische toegangscontrole, Telefonie, Copiers, …

Het is jouw IT-infrastructuur

Wij beheren en monitoren jouw bedrijfsnetwerk in alle transparantie. Daarbij werken we volgens heldere spelregels maar zonder contractuele termijnverbintenissen. Wanneer je niet tevreden bent over onze dienstverlening, ben je volledig vrij om over te stappen naar een andere IT-partner.

Wij bewaken steeds het behoud van jouw onafhankelijkheid. Zo zorgen wij voor een volledig gedocumenteerd bedrijfsnetwerk, waarbij alle paswoorden in jouw bezit zijn en blijven.

We reiken je alle tools aan om ook zelf de online monitoring te volgen. Wij brengen maximaal onze kennis over en leren je om bepaalde eenvoudige IT- taken en handelingen zelf uit te voeren. Met deze aanpak ben je nooit gegijzeld. Het is en blijft tenslotte jouw IT-infrastructuur.

s o c i a l m e d i a