IT-projecten

Ook bij specifieke IT-uitdagingen kunnen klanten op onze expertise rekenen. Aanvullend op onze dienstverlening voor beheer en monitoring van je bedrijfsnetwerk, staan wij op regiebasis ter beschikking voor alle mogelijke IT-projecten en -uitdagingen.

IT-projecten

Wil je verder automatiseren of software invoeren?

Sta je voor een automatiseringsuitdaging van je logistieke werkwijze of productieprocessen? Wil je specifieke bedrijfssoftware (ERP, CRM,…) invoeren? Wij zorgen vanuit onze kennis voor de nodige begeleiding.

Dit betekent dat we gespecialiseerde partners aanreiken én verschillende mogelijke opties op objectieve basis met elkaar vergelijken. Op basis hiervan maak jij de juiste keuzes.

Tijdens de implementatiefase zorgen we - in samenwerking met de gekozen partner - voor een correcte integratie van het automatisatieproject of de bedrijfssoftware in je bestaande bedrijfsnetwerk. Ook op dit vlak ontzorgen we je volledig.

Cloud of eigen IT-infrastructuur?

Kies je voor de cloud of investeer je best in een netwerk met eigen servers? Deze vraag ligt vroeg of laat op tafel bij talrijke KMO’s. Wij analyseren je behoeftes en zetten de verschillende opties met de bijhorende argumenten pro en contra helder op een rij.

Vervolgens begeleiden we je van A tot Z bij de uitvoering van de gekozen optie. Indien gewenst nemen we je mee op bezoek naar het datacenter van Proximus in Brussel waarmee wij samenwerken voor onze cloud services.

Partnerships op lange termijn

Voor de realisatie van specifieke IT-projecten richten wij ons op bestaande klanten die al op ons rekenen voor het beheer en de monitoring van hun bedrijfsnetwerk. Zo ben je zeker dat wij je met kennis van zaken ondersteunen en begeleiden.

Ook voor IT-projecten kunnen wij uitsluitend de verwachte hoogstaande kwaliteit garanderen wanneer we zeker zijn van een performante en goed functionerende IT-infrastructuur. Daarom brengen we bij de start van onze samenwerking je bedrijfsnetwerk in een eerste fase volledig op orde. Met elke klant streven we naar een hecht partnership op lange termijn.

Nog geen klant? Kies dan voor een IT-audit of intake

s o c i a l m e d i a