IT-specialisten op het terrein nodig?

Kamp je met langdurig afwezigen of een tijdelijk personeelstekort op je eigen IT-afdeling? Heb je één of meerdere dagen per week een IT-specialist nodig, maar is een vaste aanwerving (nog) niet aan de orde? Via outsourcing zorgt HERGEN voor de juiste IT-specialist die voor de gewenste tijdsduur en het nodige aantal dagen per week ter plaatse komt.

IT-specialisten op het terrein nodig?

Waarom kiezen voor outsourcing?

Er bestaan talrijke redenen waarom je beroep wilt doen op onze outsourcing van IT-specialisten en netwerk engineers.

  • Als groeiend bedrijf heb je één of meerdere dagen nood aan een IT-specialist ter plaatse, maar je wilt (nog) niet overgaan tot een vaste aanwerving.
  • Mogelijk heb je door een project een tijdelijke verhoging van de workload.
  • Je kampt met overmatig veel zieken en afwezigen op je IT-afdeling.

Wij zorgen voor de juiste IT-specialist die met kennis van zaken ter plaatse de gewenste taken en opdrachten uitvoert om je IT te laten functioneren.

Service voor onze bestaande klanten

Ook bij outsourcing van IT-specialisten nemen wij als IT-partner onze verantwoordelijkheid op om proactief mee te denken en een hoogstaande kwaliteit te garanderen.

Daarom staat deze dienstverlening in eerste instantie uitsluitend open voor onze bestaande klanten waarvoor al het beheer en de monitoring verzorgen van hun IT-infrastructuur en cloud services.

Op die manier kennen we je bedrijfsnetwerk én zijn we zeker van een solide, permanente basis. Nog geen klant? Kies dan voor een IT-audit of intake

s o c i a l m e d i a