Anders dan andere IT-bedrijven

Met een unieke eigen aanpak onderscheidt HERGEN zich van vele andere IT-bedrijven in Limburg. Op verschillende manieren maken wij het verschil ten voordele van onze klanten. Ontzorging voor je volledige IT-infrastructuur en cloud service staat daarbij steeds centraal.

Anders dan andere IT-bedrijven

Géén verkopers in dienst

Wij werken niet met verkopers, account managers of sales medewerkers die veel beloven, waarna de technische specialisten de aangeprezen oplossingen mogen realiseren.

Deze aanpak leidt in vele gevallen tot loze beloftes en onrealistische verwachtingen, waarna het in de realisatiefase mis loopt.

Onze IT-specialisten zijn ook persoonlijke adviseurs. Zij staan rechtstreeks in contact met de klant en brengen de aangeboden oplossingen ook zelf in de praktijk.

Daardoor krijg je realistisch en correct advies op maat van een persoonlijk betrokken IT-specialist.

Behoud van vrijheid

Uiteraard willen wij vele jaren jouw vaste en vertrouwde IT-partner zijn. Toch werken we niet met contractuele verplichtingen die je voor vele jaren aan ons bindt.

Wij streven naar een hecht partnership op basis van vertrouwen, niet op basis van contractuele termijnen. Bij aanvang van de samenwerking spreken we een aantal duidelijke spelregels af, waaronder de interventietijden en onze uurtarieven. Zo weet je exact wat we van elkaar verwachten. Goede afspraken maken goede vrienden.

Ben je niet tevreden? Je behoudt steeds de vrijheid om van IT-partner te veranderen. Onze samenwerking is op elk moment opzegbaar.

Sterker zelfs, doorheen de samenwerking garanderen wij jouw onafhankelijkheid. Wij delen maximaal onze expertise en zorgen voor de nodige documentatie van je bedrijfsnetwerk. Alle gebruikersnamen en paswoorden zijn beschikbaar.

Eerlijk en transparant duurt het langst

Wij werken op regiebasis. Je betaalt dus uitsluitend wat we effectief voor jou presteren. Je ontvangt maandelijks een factuur met een zeer gedetailleerd overzicht van de verleende services, de lopende licenties en de uitgevoerde taken.

Deze maandfacturen verschaffen je een compleet zicht op de kost van IT in je bedrijf. Je behoudt op elk moment de vinger aan de pols en weet exact waarvoor je betaalt.

Bijzondere IT-specialisten in dienst

Onze medewerkers zijn niet alleen IT-specialisten die hun vak kennen, ze beschikken ook over de nodige sociale vaardigheden. Open, helder en transparant communiceren staat centraal in onze aanpak. Wij praten je nooit naar de mond, maar adviseren je wat nodig is.

Vanuit deze houding ontzorgen we je voor je volledige IT-infrastructuur en cloud. Hebben we een bepaalde specifieke kennis niet in huis? Bijvoorbeeld omtrent elektronische beveiliging of copiers. Dan communiceren we dit open en eerlijk, waarna we je enkele gespecialiseerde partners aanraden.

Jij beslist vervolgens in alle vrijheid. Wij blijven je ondersteunen voor de juiste integratie van deze extra componenten in je bedrijfsnetwerk.

s o c i a l m e d i a